Dani ambalaže

Institut za ambalažu i tiskarstvo

Tectus

HR EN
Hotel Le Méridien Lav, Split,
3. do 8. 6. 2012.


 


NAGRADA NAJBOLJOJ AMBALAŽI NA HRVATSKOM TRŽIŠTU

CROPAK nagrada pokrenuta je s 2004. godine s ciljem potpore kvalitetnim ostvarenjima, a sve veći broj prijavljenih radova i vrhunska rješenja iz godine u godinu zasigurno su dobar znak za budućnost hrvatske ambalažne industrije.
 
Neka i Vašu poslovnu godinu obilježi CROPAK nagrada!
Zašto je Dobar znak! CROPAK, kako za proizvod, tako i za proizvođača i potrošača, otkrijte 17. svibnja 2012. godine u Matis Absolut Loungeu u Zagrebu, na svečanosti predstavljanja nominacija i proglašenja dobitnika.
Nagrade CROPAK 2012 najboljoj ambalaži na hrvatskom tržištu bit će dodijeljene 6. lipnja 2012. godine u Splitu, tijekom Svjetskog kongresa o ambalaži u okviru Svjetskih dana ambalaže. Dobitnici će imati čast da im nagrade uruči predsjednik Svjetske organizacije za ambalažu Thomas Schneider.
 
Nagrade koje idu u ruke najboljima omogućit će dobitnicima nominaciju i u svjetskoj konkurenciji za prestižnu nagradu WorldStar 2012.
 
 
Kategorija "Produžena polica – otok i stalak" realizira se u suradnji s trgovačkim lancem Mercator – H d.o.o. koji pobjednike nagrađuje gratis mjesečnim izlaganjem u prodajnom prostoru Mercatora (vrijednost: izlaganje tijekom jednog mjeseca - otok - 20 000,00 kn; izlaganje tijekom jednog mjeseca - stalak - 7 000,00 kn)
 
Dokumenti: