Dani ambalaže

Institut za ambalažu i tiskarstvo

Tectus

HR EN
Hotel Le Méridien Lav, Split,
3. do 8. 6. 2012.


 


NAGRADA ZA NAJBOLJU AMBALAŽU NA REGIONALNOM TRŽIŠTU

Institut za ambalažu i tiskarstvo (IAT), tvrtka Tectus d.o.o. i stručni časopis Ambalaža/REGprint iz Zagreba treću godinu za redom organiziraju dodjelu nagrada za najbolju ambalažu na tržištu regije REGPAK (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija i Srbija). Cilj REGPAK-a je prikaz najviših dosega ambalažnih rješenja domaćih robnih marki na tržištima regije. S obzirom da IAT, kao član Svjetske organizacije za ambalažu (WPO), ima mandat za cijelu regiju, ambalaža nagrađena REGPAK-om izravno se može nominirati za WorldStar i na taj način na tom prestižnom svjetskom natječaju predstaviti i afirmirati i proizvođača i vlasnika robne marke.

Godine 2012. dodijelit će se REGPAK nagrade najbolje ocijenjenoj ambalaži na tržištu svake zemlje sudionice, koje ulaze u utrku za REGPAK GODINE 2012, koja će biti dodijeljena ukupno najbolje ocijenjenoj ambalaži svih zemalja sudionica.

Neka i Vašu poslovnu godinu označi REGPAK nagrada!
Zašto je Dobar znak! REGPAK, kako za proizvod, tako i za proizvođača i potrošača, otkrijte 17. svibnja 2012. godine u Matis Absolut Lounge-u u Zagrebu, na svečanosti predstavljanja nominacija i proglašenja dobitnika.
Nagrade REGPAK 2012 najboljoj ambalaži na tržištu regije bit će dodijeljene 6. lipnja 2012. u Splitu, tijekom Svjetskog kongresa o ambalaži u okviru Svjetskih dana ambalaže. Dobitnici će imati čast da im nagrade uruči predsjednik Svjetske organizacije za ambalažu Thomas Schneider.
 
Dokumenti: